ETKİNLİKLERİMİZDEN FOTOĞRAFLAR

 

ATIK YÖNETİMİ 07.06.2022
 
07.06.2022 tarihinde Atık Yönetimi ve Sürdürülebilirlik eğitimini sayın Kunter Güleç’in katılımı ile gerçekleştirdik. Eğitim sonunda günün hatırası olarak başkanımız Eray Furkan Aslan tarafından konuşmacımız Kunter Güleç’e plaket ve teşekkür belgesi takdim edilmiştir. Sayın Güleç’e, katılım sağlayan sayın Fakültemiz İktisat Topluluğu ve Çalışma Ekonomisi Topluluğu başkanlarımıza, son olarak katılan tüm öğrenci arkadaşlarımıza teşekkürlerimizle….
 
          
 
 
 
BAHAR ŞENLİĞİ 16.05.2022
 
İlk defa Topluluklar tarafından düzenlenen Bahar Şenlikleri kapsamında İşletme ve Girişimcilik Topluluğu olarak aldığımız görev, sorumluluklar için Rektör Yardımcımız Sn. Prof.Dr. Celalettin Vatandaş Hocamızdan teşekkür belgelerimizi aldık.
 
 

 

 

TRAKYA-KAF 23.03.2022
 
İşletme ve Girişimcilik Topluluğu Yönetimi olarak 23-24 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleşen Trakya Kariyer Fuarı’nda tam kadro görev aldık. 
 
 
 
 
 
ARÇELİK 20.12.2021
 
TNKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Toplulukları olarak düzenlediğimiz Arçelik’in Omnichannel Dönüşüm "Harvard Vaka Çalışması" adlı etkinliğimizi 20.12.2021 Pazartesi günü gerçekleştirdik. 
Sn. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bülent Eker’e açılış konuşması için teşekkür eder, Sn. Dekanımız Prof. Dr. Rasim Yılmaz hocamıza ve Prof. Dr. Çiğdem Vatansever hocamıza bu etkinliği organize etmemize vesile oldukları ayrıca için teşekkür ederiz. Arçelik’in Ticari Dönüşüm ve Perakende Deneyim Yöneticisi Cihan Yaşın’a sunumları için, Arçelik Bölge Satış Yöneticisi Şaban Doğan'a da katılımları için teşekkür ederiz. Etkinliğimize katılım sağlayan tüm üyelerimize ayrıca teşekkür ederiz. 🙏
 
                               
 
 
 
GSB 09.11.2021
 
Gençler Bakanlığında projesi kapsamında GSB Tekirdağ Gençlik Merkezi ve diğer fakülte topluluklarımız ile 7-9 Kasım 2021 Tarihleri Arasında Ankara gezimizi düzenledik.
8 Kasım 2021 Etkinlik Programımız kapsamında;
- Anadolu Medeniyetleri Müzesi, 
- Ankara Kalesi, 
- 1. Ve 2. Meclis Binaları, 
- Hacı Bayram-ı Veli Camii, 
- Hamamönü ve Genç Konak Kitap Kafe ziyaretlerini gerçekleştirdik.
 
9 Kasım 2021 Etkinlik Programımız Kapsamında;
 
- Anıtkabir’e ziyarette bulunarak Ata’mızı andık.
- Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya geldik.
- Cumhurbaşkanlığı Millet Camii ve Millet Kütüphanesi’ne ziyaretlerde bulunduk.
 
         
 
     
 
 
 
07.11.2021
 
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Kadir Albayrak ile buluştuk. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi toplulukları olarak sohbet edip görüş alışverişinde bulunduk. Biz öğrencilerin talep ve önerilerini büyük bir ilgi ile dinledi. İlgi ve alakası için kendilerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu güzel görüşmeyi organize eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürü Sn. Hüseyin Güler Bey’e de teşekkür ediyoruz.